Berlindk

Berlindk

By Ole Blegvad & Rasmus Funder

 • Release Date : 2013-06-03
 • Genre : Europe
 • FIle Size : 467.61 MB
Score: 5.0
5.0
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Berlindk Gå på opdagelse i Berlin sammen med elleve danske kulturpersonligheder, der er eksperter inden for hvert deres område: Galleristen, skuespilleren, operasangeren, rockmusikeren, queer-performeren, kunstneren, håndboldspilleren, basunisten, techno-musikeren, teaterinstruktøren og præsten. I Berlindk kommer du bag scenen i operaen, med i omklædningen hos Berliner Philharmonikeren, til eksklusiv fest under filmfestivalen og om bag muren i DDR. Du får tip til klubber, spisesteder og børnevenlige steder, kommer med til koncert i besatte huse og til spontane raves i Neukölln. 

Berlindk er beretninger og billeder om Berlin fra blandt andre Thure Lindhardt, Torsten Laen, Rangleklods og Peter Lohdahl; danskere, der har levet og arbejdet i byen og er blevet præget af den. Berlindk går et spadestik dybere, og lidt tættere på det historiske og det moderne Berlin. Fra genforening til gentrificering.

Streaming af video og lyd og brug af Google Maps kræver en internetforbindelse.

Reviews

 • Ikke bare en guidebog

  5
  By Mathias Broe
  BerlinDK er ikke bare en bog til rejsen. Bogen er ligeså meget et dybt interessant indblik i en kompleks og inspirerende by fyldt med skjulte hemmeligheder, vi ikke før havde kendskab til. Tak!
 • Anbefalelsesværdig!

  5
  By Frederik Kristensen
  Ganske interessant bog med et godt indblik og interessante personligheder. Glæder mig til sommerferien i Berlin.

keyboard_arrow_up