Spejlet i dig

Spejlet i dig

By Sylvia Day

 • Release Date : 2012-12-04
 • Genre : Romance
 • FIle Size : 0.93 MB
Score: 4.5
4.5
From 106 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Spejlet i dig Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden, ødelagt og forpint indvendigt. Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham. Han opfyldte alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Han var min.
Min fortid var lige så voldsom som hans, og jeg var lige så ødelagt som ham. Det ville aldrig gå. Det var alt for svært, alt for smertefuldt … undtagen når det var perfekt. Øjeblikkene hvor altopslugende længsel og desperat kærlighed smeltede sammen til det mest vidunderlige vanvid. 
Da Eva og Gideon stødte ind i hinanden i Crossfire-bygningen var kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold.
Spejlet i dig er den anden bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon.
Om forfatteren: Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

Reviews

 • God bog

  5
  By :)2012
  Den er rigtig god, lige som bog nr 1.
 • Spejlet i dig

  5
  By J.Andresen
  Bedre end Fifty Shades...... Umulig at lægge fra sig.

keyboard_arrow_up