Steve Jobs

Steve Jobs

By Walter Isaacson

 • Release Date : 2011-10-24
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 11.74 MB
Score: 4.5
4.5
From 152 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Steve Jobs Gennem mere end to år har Walter Isaacson interviewet Steve Jobs, hans familie, venner, rådgivere, konkurrenter og kolleger. Resultatet er et hudløst og skarpt portræt af en af vor tids vigtigste entreprenører samt et indblik i en ekstraordinær personlighed. Steve Jobs har revolutioneret vores digitale verden – fra den måde vi hører musik på, til den måde vi kommunikerer. Det har han gjort ved at insistere på at kombinere legende kreativitet med den nyeste teknologi. Og ved et næsten umenneskeligt engagement. Intet overlades til tilfældighederne af den både perfektionistiske og fandenivoldske Steve Jobs. Den indstilling har både lagt fundamentet til et af verdens mest indflydelsesrige og innovative virksomheder og skabt Steve Jobs en stor fanskare – samt ikke så få fjender.   I bogen fortæller Steve Jobs ærligt, nogle gange brutalt ærligt, om både samarbejdspartnere og konkurrenter. Tilsvarende holder hans venner, fjender og kolleger ikke igen, når de fortæller om Jobs passioner, dæmoner og kontrolmani eller om hans perfektionisme, hans drivkraft og de suveræne resultater, hans særlige tilgang til livet og til forretningsverdenen resulterede i.     Walter Isaacson har interviewet Steve Jobs flere end 40 gange til bogen. Jobs stillede velvilligt op, men han udbad sig ingen nogen form for indflydelse på bogens indhold. Som Jobs selv formulerer det i biografien: ”Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af. (…) Men jeg har ikke nogen skeletter i skabet, der ikke kan tåle dagens lys”.  

Reviews

 • Inspirerede bog

  5
  By TheCodeTinkerer
  Gode teknikker og tankesæt til eftertanke. Læste den først på originalsproget nu på modersmålet :)
 • Elsker bogen .. Elsker manden

  4
  By thedesigndk
  Jeg havde bogen, som udskrevet, men følte mig nødsaget til at downolade den.. som en hyllest til Apple! Jeg kan ikke bruge søgefunktionen i hele bogen, hvilket trækker ned! ;( Bogens historie er i top! no1
 • Fantastisk bog om en nøglefigur i den teknologiske alder

  5
  By Ensey
  Det er en bog som helt klart kan anbefales - super inspirerende og fangende. Helt klart købet værd! Køb den!
 • Fantastisk biografi om en fantastisk inspirerende person!

  5
  By Thomas Kjeldsen
  Jeg hentede et eksempel i iBooks og fik papirversionen i fødselsdagsgave. Jeg har aldrig læst en biografi før, og den oversteg mine forventninger meget! Den giver et super godt og rent indtryk af Apples inspirerende medstifter. Fantastisk bog!
 • Fantastisk biografi!

  5
  By Teedrinker
  Vidunderligt indblik i en vidunderligt kompliceret personlighed.
 • Køb den!

  5
  By Haulik
  En fantastisk bog der lære os om en af de mænd der ændret mest.
 • Steve Jobs

  5
  By mrIsbo
  En god bog til Apple fans. En mand der vil noget med sig liv. Vil Gerne ha mødt ham. Utroligt, hvad man kan gører. En god bog om ham. Glad for jeg fik bogen i fødselsdag gave.
 • Steve Jobs

  4
  By Q1974
  Spændende personlighed ... Giver mange tanker om ledelse og kunst!
 • Rigtig god

  5
  By GFN76
  En god forklaring af en mand med versioner. Den måde han var på og hans energi til at fuldføre versioner.

keyboard_arrow_up