Undgå fejl - typiske skriftlige fejl

Undgå fejl - typiske skriftlige fejl

By Susanne Bach

  • Release Date : 2016-03-11
  • Genre : Language Studies
  • FIle Size : 237.80 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Undgå fejl - typiske skriftlige fejl Hvordan kan man sikre sig, at man ikke laver de typiske stavefejl, når man skriver? Kommer du også i tvivl om, hvordan ord skal staves, eller hvilket ord det egentlig er, du skal bruge? Bliver du i tvivl, om ordene skal skrives sammen, eller hvilken endelse de skal have? Det kræver viden om stavestrategier, grammatik, ords opbygning og ords betydning for at kunne stave korrekt. Bogen giver et indblik i nogle af de udfordringer, man kan have med stavning og skrivning.
Bogen sætter fokus på de typiske fejl, som selv den, der skriver meget, kan komme til at lave. Her er forskellige gode råd, en kort genopfriskning af grammatiske regler og ords opbygning. 

Opgaverne i bogen lægger op til, at læseren producerer sin egen viden om stave- og skriveregler. Bogen forudsætter, at man ved noget om grammatik og ords opbygning i forvejen.

Bogen er udviklet til at kunne anvendes på flere niveauer i dansk og dansk som andetsprog; FVU læsning trin 3 og 4, AVU niveau G og D, primært i folkeskolens ældste klasser, gymnasiet, på HF og VUC. Andre, som har svært ved at få styr på de typiske stavefejl, og som har brug for at lære mere om at stave og skrive korrekt, kan dog også have gavn af bogen.

Bogen dækker nedenstående niveauer i dansk:
FVU, AVU, hf, stx, Grundskolen, erhvervsuddannelserne og SOSU.

keyboard_arrow_up